Βιετνάμ ταξίδια εμπειρίας

1.730

Διάρκεια: 12 ημέρες +

Βιετνάμ ταξίδια εμπειρίας

Από τις ομορφότερες χώρες της Ασίας προσφέρει ένα μοναδικό κολλάζ υπέροχες τροπικές ακτές, μοναδικά τοπία,  αυτοκρατορικό πλούτο, γαλλική φινέτσα, πεντανόστιμη κουζίνα, ξέφρενη νυχτερινή διασκέδαση, ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για αγορές, συγκλονιστικές παραστάσεις σε οργανωμένα θέατρα. Ταξίδι στο Βιετνάμ το εξωτικό διαμάντι της Ινδοκίνας. Το Βιετνάμ είναι ένας από τους ολοένα και πιο δημοφιλείς προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας και μια επίσκεψη εδώ υπόσχεται πολλά… Ενημερωθείτε από την ομάδα μας για τις εκδρομές και τα ταξίδια αλλά και τους συνδυασμούς με Καμπότζη και Λάος. Διακοπές στο Βιετνάμ ιδανικές για… Μια ποικιλία από πολιτισμό, ιστορία, τοπία και χαλάρωση / κρουαζιέρα για να δείτε την εκπληκτική φυσική ομορφιά του κόλπου Halong που έχει καταγραφεί στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO 

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

Πληροφορίες προγράμματα & τιμές

Ενημερωθείτε από την ομάδα μας για τις εκδρομές και τα ταξίδια στο Βιετνάμ, και απολαύστε εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας. Προγράμματα με extension στην Καμπότζη στο Λάος.

Έντυπο πρόγραμμα και τιμές / Συνδυασμός με Καμπότζη και Λάος

Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας T. +30 2112151192 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σχεδιάσουμε μαζί σωστά το ταξίδι σας.…… εμείς θα αναλάβουμε όλα τα άλλα !!!