Ντουμπάι Shopping

Περίοδοι: All year / Non Stop

Διάρκεια: 5,6 ημέρες

Ντουμπάι Shopping

Περίοδοι: All year / Non Stop

Ντουμπάι Shopping απίστευτες ευκαιρίες. Τα παλιά σουκ, τα υπερσύγχρονα εμπορικά κέντρα και η υπόσχεση για αφορολόγητες αγορές επιβεβαιώνουν την άποψη ότι το Ντουμπάι αποτελεί το πλέον Shopping therapy. Το Ντουμπάι είναι γνωστό ως ο top καταναλωτικός προορισμός. Το Ντουμπάι φιλοξενεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χρονιάς προσφέροντας τη δυνατότητα αγορών και ψυχαγωγίας. Αυτό το μοναδικό γεγονός που διαρκεί για έναν μήνα, συνοδεύεται από αποκλειστικές προσφορές, ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η ημέρα Αθήνα – Ντουμπάι

Check in και αναχώρηση σας για Ντουμπάι. Άφιξη, συνάντηση με τοπικό μας αντιπρόσωπο στην έξοδο αφίξεων μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο επιλογή σας.

2η ημέρα Ντουμπάι - Κρουαζιέρα Dhow Creek Cruise

Σήμερα μετά το πρωινό θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο ξεκούρασης και αργότερα ξεκινάμε την γνωριμία – πόλης με ένα διαφορετικό τρόπο μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (Dhow) με φαγητό όπου μπορείτε να απολαύσετε το Ντουμπάι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα Ντουμπάι - Σαφάρι με jeep 4x4 (Barbeque - Δείπνο)

Το πρωινό σας είναι ελεύθερο για να κάνετε τις αγορές σας στα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι ή για χαλάρωση. Νωρίς το απόγευμα προαιρετικά προτείνουμε με Jeep 4Χ4 να ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια μέσα στην έρημο, όπου μετά από παιχνίδια με τα jeep στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες.  Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία,  προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες.  Το Δείπνο απόψε είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της Ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς.  Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα Ντουμπάι – Shopping

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Χαλαρώστε και ξεκινήστε το Shopping Ανακαλύψτε τα καλύτερα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι. Μεταξύ των μεγαλοπρεπών εμπορικών κέντρων του Ντουμπάι, όπως το εμπορικό κέντρο The Dubai Mall, το εμπορικό κέντρο Mall of the Emirates και το City Walk με παραδοσιακά παζάρια όπως το Gold Souk και το Parfume Souk, είστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα βρείτε ένα αναμνηστικό δώρο από τις διακοπές σας στο Ντουμπάι. Επιπλέον, με την τεράστια εμπορική γιορτή όπως το Dubai Shopping Festival (DSF) θα μπορέσετε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας σε αυτόν τον παγκόσμιο προορισμό αγορών να βρείτε αυτό που θέλετε. Είτε ψάχνετε για αντικείμενα ειδικών αγορών, τοπικές αγορές είτε για καλές αγορές στο δρόμο, ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι αγορών σας στο Ντουμπάι και να ανακαλύψετε τα καλύτερα μέρη για να ψωνίσετε στην πόλη.

5η ημέρα Ντουμπάι - Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξεκινάμε προαιρετικά για όσους επιθυμούν να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα των Αραβικών εμιράτων το  Αμπού Ντάμπι.  Η πρώτη μας στάση θα είναι το «διαμάντι» του Αμπού Ντάμπι το περίφημο τζαμί του Σείχη Ζάιεντ. Ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά του κόσμου. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Emirates Palace (το πρώην παλάτι του Ελ Σείχ Ζάιεντ με τα 80 τόνους χρυσού) και θα περάσουμε στη συνέχεια από το παλάτι του Σείχη. Από εκεί και διασχίζοντας τον δρόμο Corniche που αποτελεί τον ομορφότερο δρόμο στη χώρα. Στην επιστροφή μας για το Ντουμπάι κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο Ferrari World (όχι στα παιχνίδια), στο Yas Island όπου γίνονται οι αγώνες της Formula 1. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας νωρίς το απόγευμα. Το βράδυ προτείνουμε ένα παραδοσιακό γεύμα με ναργιλέ, πολύ αραβική μουσική και χορό της κοιλιάς.

6η ημέρα Ντουμπάι – Αθήνα

Πρωινό / συνάντηση – μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση της επιστροφής Αθήνα.

Περιλαμβάνονται συνοπτικά

Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με απευθείας πτήσεις Emirates | Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο / ξενοδοχείο επιλογής σας | Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία / πρωινό | Πρόγραμμα ως άνω | Ταξιδιωτική ασφάλεια αστική – επαγγελματική ευθύνης καλού συντονισμού – εκτέλεσης ταξιδίου

Δεν περιλαμβάνονται

Φόροι Αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμων 355€ | Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημείωση

Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων / Συνοδοί – μεταφορές (Αγγλόφωνη) | Το πιο πάνω πρόγραμμα υλοποιείτε και δεν ακυρώνετε ανεξαρτήτως συμμετοχών πραγματοποιείτε ακόμα και από 2 συμμετοχές | Τα διαβατήρια πρέπει να είναι νέου τύπου και σε ισχύ για 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης Παιδική έκπτωση σε τρίκλινο δωμάτιο – 100€ | Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους | City tax δημοτικός φόρος ξενοδοχείων Ντουμπάι καταβάλλεται κατά το Check in στο ξενοδοχείο (κόστος περίπου ανά δωμάτιο την βραδιά): 5* 20AED (περίπου 5€), 4* 15AED (περίπου 4€), 3* 10AED (περίπου 3€) | Όλα τα ξενοδοχεία ζητούν με την άφιξή σας, κάποιο ποσό εγγύηση για την  χρήση του  τηλεφώνου, βίντεο, μίνι-μπαρ, κλπ. από το δωμάτιο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την πιστωτική σας κάρτα.