Μπαλί, Ούμπουντ, Σιγκαπούρη

925

Διάρκεια: 9,10,11 ημέρες +

Μπαλί, Ούμπουντ, Σιγκαπούρη

Ταξίδι στην Ινδονησία, Μπαλί – Ούμπουντ και μαζί Σιγκαπούρη με τους ειδικούς στα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Ο προορισμός προσελκύει τους επισκέπτες relax & ηλιοθεραπείας. Από τις παραλίες και το πανέμορφο εσωτερικό του Μπαλί – το θρυλικό «νησί των θεών» – τη χώρα των δράκων, αυτό το έθνος τα έχει πραγματικά όλα. Ο πιο δημοφιλής προορισμός μας στην Ινδονησία είναι το Μπαλί και πολλές διεθνείς αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πτήσεις μετ ‘επιστροφής από / προς το αεροδρόμιο του Ντεμπασάρ στο Μπαλί.

Πιστεύουμε ότι η καλύτερη συμβουλή προέρχεται από κάποιον που γνωρίζει τον προορισμό από μέσα… επειδή έχει ταξιδέψει εκεί. Θα ακούσουμε τι θέλετε, και στη συνέχεια θα “δημιουργήσετε μαζί μας”

Καθώς δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις προς το Μπαλί υπάρχει η ευκαιρία να έχουμε Stop over Shopping / Για έναν σημαντικό αριθμό επισκεπτών, τα εμπορικά κέντρα είναι το βασικό αξιοθέατο της Σιγκαπούρης – ειδικά κατά τη διάρκεια του Great Singapore Sale. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα μαγαζιά ρίχνουν έως και 70% τις τιμές τους και το να κάνεις παζάρια είναι μια εθνική εμμονή. Μια στάση μερικές νύχτες σε μία από τις πιο ζωντανές πόλεις τη γνωστή επίσης ως η Πόλη των Λιονταριών, η δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση πόλη-κράτος της Σιγκαπούρης εκπλήσσει πολλούς επισκέπτες με το εντυπωσιακό μίγμα Ασιατικής κουλτούρας, εθνικοτήτων και κουζίνας.

Όμως το Μπαλί με τις ατελείωτες παραλίες την χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές, από το τροπικό έδαφος, οσμές, ναοί που ξεπροβάλλουν από κάθε γωνιά και ζεστά Μπαλινέζικα χαμόγελα… όλα αυτά και όχι μόνο συνθέτουν την μαγευτική εικόνα, αυτού του απόλυτα μυστηριακού τόπου, που ονομάζεται Μπαλί… χαλάρωση ή Elephant Safari Ride. Προαιρετικά όσοι επιθυμείτε η ήμερα σας να έχει μια μοναδική εμπειρία ζωής με ένα από τα πιο απειλούμενα είδη του κόσμου τους ελέφαντες Σουμάτρα. 

Συμπεριλαμβανομένων των ναών, των τοπικών χωριών και των ορυζώνων δίνει το τέλειο συνδυασμό μαζί με μερικές νύχτες στο artsy Ubud κάνουν top ταξίδι relax και κουλτούρας με ημερήσιες εκδρομές γύρω από το νησί και το ξενοδοχείο σας με μια επιλογή από πολιτιστικές εμπειρίες και δραστηριότητες που θα ανακαλύψετε το απόλυτο, η ενδοχώρα του νησιού το Ubud / Ξεκουραστείτε ή δραστηριοποιηθείτε με τον καλύτερο τρόπο στο “ποιητικό” τμήμα του νησιού. Ζητήστε να σας βοηθήσει ο ταξιδιωτικός σας σύμβουλος να επιλέξετε τις διακοπές που σας ταιριάζουν.

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

Πληροφορίες προγράμματα και τιμές

Η “νωρίς κράτηση” για αυτούς τους προορισμούς είναι απαραίτητη προϋπόθεση / Απολαύστε τα “Μπαλινέζικα χαμόγελα” ανακαλύψτε το απόλυτο Ούμπουντ

Ενημερωθείτε από την ομάδα μας και απολαύστε εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας. Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας T. 2112151192 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σχεδιάσουμε μαζί σωστά το ταξίδι σας…εμείς θα αναλάβουμε όλα τα άλλα !!!