Άγιος Δομίνικος

Περίοδοι: Κάθε εβδομάδα

Διάρκεια: 9 ημέρες

Άγιος Δομίνικος

Περίοδοι: Κάθε εβδομάδα

Άγιος Δομίνικος το νησί Ισπανιόλα, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Καραϊβικής, λένε «η πιο όμορφη γη κάτω από τον ουρανό», με την απίστευτη φυσική της ομορφιά, ειδυλλιακές λευκές παραλίες από πεντακάθαρα νερά, απρόσιτα τροπικά δάση της Καραϊβικής, εκπληκτικά εθνικά πάρκα και μυστικούς υπόγειους ποταμούς που βρίσκονται μέσα σε βαθιά σπήλαια, προσφέρει την τέλεια χαρά διακοπών για περιπέτεια και χαλάρωση. Μπαβάρο, Πούντα Κάνα ο τουριστικός παράδεισος του νησιού. Πολυτελή ξενοδοχεία στο νησί με πρόγραμμα διατροφής All inclusive μπορείς να τα βρεις όλα! Παραλίες, όμορφες αμμουδιές, λευκή άμμο, τυρκουάζ νερά και πανύψηλους φοίνικες που φτάνουν μέχρι και λίγα μέτρα από τη θάλασσα, τροπικό τοπίο, αγορές, παζάρια. Ο Άγιος Δομίνικος είναι ένας προορισμός που δεν ξεχνιέται.

Honeymoon Concept:

Όλα τα ξενοδοχεία μας στην Καραϊβική “All Inclusive resorts”, από Πούντα Κάνα, Μπαβάρο κάνουν υπέροχες τις διακοπές σας / τον μήνα του μέλιτος / ιδανικοί προορισμοί διαμονής για τις πρώτες διακοπές σας. Το να παντρευτείς στην Καραϊβική είναι ένας μαγικός τρόπος για να δέσεις τον “κόμπο”. Η HOL Tour διαθέτει γαμήλια πακέτα στην Καραϊβική με ξενοδοχεία που προσφέρουν επίσης την ανανέωση όρκου. Πολλά έχουν επίσης ειδικές προσφορές και εκπτώσεις για γαμήλια ζευγάρια. Μάθετε περισσότερα για τα Honeymoon της Καραϊβικής.

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

Περιλαμβάνονται συνοπτικά

Αεροπορικά Εισιτήρια μετ’ επιστροφής Μαδρίτη – Πούντα Κάνα – Μαδρίτη  | Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων | Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο / ξενοδοχείο επιλογής σας | 7 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας | Πακέτο διατροφής All inclusive στο ξενοδοχείο επιλογή σας | Δωρεάν παροχές στους Νεόνυμφους με την επίδειξη πιστοποιητικού γάμου (ανάλογα το Ξενοδοχείο) | Ταξιδιωτική ασφάλεια αστική – επαγγελματική

Δεν περιλαμβάνονται

Αεροπορικά Εισιτήρια από Αθήνα – Μαδρίτη – Αθήνα | Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο | Κυβερνητικοί φόροι €15-20 περίπου το άτομο εισπράττονται επί τόπου.

Σημείωση

Οι πιο πάνω τιμές είναι τιμές ατόμου και είναι στα πλαίσια “Early booking” νωρίς κρατήσεων και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων | Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε “Φόρμα συμμετοχής”